La timp pentru dumneavoastră


Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa ramana cu masina in mijlocul traficului fara variante ajutatoare, insa se poate intampla, iar in acele momente doar o firma specializata ne poate ajuta. Fie ca este vorba despre o defectiune tehnica, o pana, sau orice altceva, avem nevoie de ajutor specializat pentru a pune masina din nou in functiune. Din fericire, Cezar Tractari iti sta la dispozitie la orice ora din zi si din noapte.

Ne punem la dispozitie serviciile pentru orice problema aparuta, si pentru orice autovehicul detineti. Putem transporta in tara de la masini mici, pana la masini ce pot depasi 2000 de kg, pretul fiind diferit de la o categorie la alta.

In cazul in care defectiunea este una minora si se poate repara pe loc, oferim si asistenta rutiera. De exemplu, daca este vorba despre o simpla pana la una din roti, ne ocupam de schimbul sau vulcanizarea lor. Aceste incidente se intampla, si nu intotdeauna soferul are ustensilele necesare la indemana pentru remedierea situatiei. De asemenea, daca doriti doar parerea unei persoane specializate, si nu doriti sa va deplasati pana la un mecanic, venim in ajutorul dumneavoastra acolo unde ati ramas cu masina.

Serviciile de tractare va sunt puse la dispozitie si in cazul In care asigurarea sau ITP-ul dumneavoastra au expirat si doriti sa va transportam la RAR Grivita sau Voluntari, sau in cazul in care ati ramas fara combustibil.

Disponibili 24/7